Punca & Kronologi Gadis Dir0g0l Sebelum Di Tusuk Batang Kayu !!!

| September 28, 2017 | 0 Comments

Punca & Kronologi Gadis Dir0g0l Sebelum Di Tusuk Batang Kayu !!! | MALAYSIA KINII – Misteri penemuan mayat gadis 17 tahun Eka Yuniarti di sawah pasuruan jawa timur yang di percayai mangsa rogol dan bunuh akhirnya menemui titik terang selepas suspek utama di tahan polis dan mengaku.

Suspek utama di kenali sebagai Muhammad Madinatul Huda, 17 tahun, yang juga merupakan rakan dekat mangsa.sementara 3 lainnya yang di tahan masing masing berusia 14,14 dan 13 tahun masih dalam siasatan lanjut.

Berdasarkan hasil siasatan dan keterangan suspek utama yang mengaku akhinya pihak polis berhasil mengungkap kronologi kejadian mengenaskan berkenan.

Sebelum terjadi pembunuhan suspek bersama 6 rakannya termasuk mangsa dikatakan tengah minum (mabuk) sekitar jam 21.00 malam pada 25 September 2017 lalu.

Dalam Pesta minum-minum itu kumpulan berkenan melihat kereta polis sedang mengadakan patroli.

Menghindar dari penglihatan polis masing-masing melarikan diri ,kebetulan mangsa dan suspek yang merupakan rakan terdekat lari bersama ke area persawahan.Ketika bersembunyi suspek bertindak cuba meraba-raba mangsa akibat pengaruh minuman.

Mangsa pada awalnya cuba melawan namun suspek bertindak kasar dengan menumbuk dan memukul kepala mangsa menggunakan batu bata.

Selepas puas melampiaskan nafsunya suspek kemudian memukul kepala mangsa menggunakan balak sebelum mencekiknya hingga meninggal dunia,lebih memilukan apabila kemaluan mangsa juga turut di tusuk menggunakan batang kayu.

Menurut pengakuan suspek ,dia sebenarnya memiliki dendam kepada mangsa kerana mangsa sebelumnya pernah mengejeknya tidak kacak di hadapan kekasihnya.

Pada keesokan harinya,mayat gadis malang itu ditemukan dengan keadaan setengah bugil dengan luka dibagian kedua mata dan mulut,lebih menyedihkan bagian intim mangsa juga mengeluarkan darah.

Purwodadi, Aiptu Joko Santosa ketua polis pasuruan hari ini mengeluarkan kenyataan bahwa pembunuhan gadis malang itu masih dalam siasatan lanjut.

“Pihak kami masih lagi mendalami kes,4 lagi individu yang terlibat dalam pesta arak sudah di tahan.namun pihak masih belum mengetahui sama ada mereka terlibat dalam pembunuhan tersebut” katanya ketika dihubungi

Kredit : EBerita

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *