Video Ibu Dera Bayi Jadi Viral, Punca Motif Kejadian Buat Ramai TERPANA !!!

| August 2, 2017 | 0 Comments

Video Ibu Dera Bayi Jadi Viral, Punca Motif Kejadian Buat Ramai TERPANA !!! | Beberapa hari lalu,video seorang wanita mendera bayi di dalam tandas menjadi tular dilaman media sosial dan mendapat kecaman hebat dari natizen.

Video berkenaan menampakkan dimana seorang bayi dipukul dan disiksa, tidak cukup dengan itu kepala bayi berkenaan juga di tuangkan sabun pencuci sebelum di simbah dengan air berkali kali.

Bayi itu menjerit,menangis namun tidak sedikit pun belas kasihan dia dapat dari ibu kandungnya sendiri

Selepas video itu tular,terkini diketahui kejadian berlaku di indonesia bali,pihak polis yang menyiasat telah pun menangkap suspek yang di kenali sebagi Mariana dungu.

Siasatan awal mendapati wanita itu telah meminta wang kepada bapa bayi untuk biaya perubatan kerana bayi itu tengah sakit.

Namun bekas suami tidak percaya dengan menuduhnya sebagai seorang yang menggunakan anak untuk memeras ugut bagi mendapatkan wang dengan mudah.

Di ketahui Keduanya bercerai akibat adanya orang ketiga mengikut pengakuan suspek.

Mangsa bersama seorang pengasuh di rumah asuhan

Berang bekas suami tidak mengikuti kemahuannya ,bayi malang berkenaan dijadikan sebagai pelampias dendam dan amarah, konon bayi itu lah punca ia di tuduh bekas suami sebagai penipu.

Sementara itu bapa bayi yang dikenali sebagai Otmar berkata sudah menafkahi keperluan bayi dan memberikan belanja yang cukup tiap-tiap bulan.

“Saya yakin dia meminta wang hanya untuk keperluan peribadi, dia tidak bekerja, saya ajak pergi bawa anak ke hospital bersama, dia menolak dan memberikan alasan tidak masuk akal” katanya.

Mengulas mengenai orang ketiga dalam hubungan mereka, Otmar berkata tuduhan itu tidak betul, bahkan sekarang dia masih tidak mempunyai wanita lain.

Bagaimanapun pihak polis kriminal Umun polda metro bali Made Mahendra Jaya berkata kes ini sudah hampir selesai mungkin dalam masa terdekat suspek akan di bicarakan dimahkamah dengan dua pertuduhan yakni ungut dan mencederakan bayi.katanya

Video Berkenaan :

Kredit : Eberita

P.S. 1 – Tips Berguna Buat Si Mata Empat Yang Ramai Tak Tahu !!!
P.S. 2 – Kereta Masuk Air Banjir? Ikuti 3 TIPS Jimat Selamatkan RM3,000 Anda !!!
P.S. 3 – Inilah 7 Gambar RUPA SEBENAR Mak Lampir Yang Buat Ramai Lelaki TERPESONA !!!
P.S. 4 – Kehebatan TEKNOLOGI KETENTERAAN Kerajaan Melayu Melaka Yang Buat Kita Kata WOW !!!
P.S. 5 – Inilah 30 GAMBAR Barang Mangsa Penumpang MH370 Yang Telah DIJUMPAI..19# Paling MENGEJUTKAN !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Rumah Tangga

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *