Budak Maut Digigit Anjing Peliharaan, Ini Punca Anjing MENGAMUK Buat Ramai TERKEDU !!!

| August 8, 2017 | 0 Comments

Budak Maut Digigit Anjing Peliharaan, Ini Punca Anjing MENGAMUK Buat Ramai TERKEDU !!! | Seorang kanak kanak perempuan Ramiza Bazigha 9 maut mengerikan dengan leher terkoyak di percayai di gigit oleh anjing jenis Pitbul umur 4 tahun peliharaan keluarga di desa Candi Penataran kota malang indonesia.

Menurut saksi nenek mangsa,ketika kejadian yang berlaku 6 ogos kelmarin, anak patung cucunya itu jatuh ke kandang anjing berkenan.

Diketahui anjing Pitbul milik ayah mangsa ketika itu tengah tidur,mangsa kemudian mengambil anak patung miliknya itu. Tanpa sembarang peringatan anjing tersebut terus menggigit leher mangsa sebelum mengoyakkan bahagian muka kanak-kanak malang itu, dipercayai disangka penceroboh.

Nenek yang terkejut dengan kejadian itu,berteriak minta tolong kepada warga.tapi suasana semakin panik apabila anjing berkenan bertindak lebih ganas menggigit kanak kanak malang itu.

Anjing tersebut pada awalnya enggan melepaskan gigitan namun selepas ayah mangsa sampai kelokasi kejadian,anjing itu kemudian melepaskan mangsa. Bagaimanapun mangsa yang dikejarkan ke hospital disahkan meninggal dalam perjalanan akibat kecederaan teruk di bagian leher dan kepala.

Menurut ahli kelurga,mangsa dan anjing itu kerap bermain bersama, tindakan menggigit mangsa hingga meninggal dunia adalah hal yang paling mengejutkan dan tidak dapat di sangka.

Katanya,ini adalah pertama kali anjing itu menggigit anak mereka.

Pihak polis lowokwaru,Bindriyo mengesahkan kejadian dan sudah menahan anjing berkenaan dan kini masih dalam meminta keterangan penuh ahli keluarga bagi mengetahui kejadian secara pasti.

Kredit : EBerita

P.S. 1 – Inilah 8 Pekerjaan Yang Bakal Diambil Alih Oleh Mesin !!!
P.S. 2 – Pelik Perut Ikan Jerung Membesar..Apa Sebenarnya Dalam Perut Pastinya Buat Anda Semua Terkejut !!!
P.S. 3 – Yang Ada Adik Beradik..! Mohon Baca Ni..!! Jangan Share Selagi Tak Habis Baca!!
P.S. 4 – Cara Mudah Hilangkan Karang Gigi Yang Ramai Tak Tahu.. Kongsikan Pada Rakan-Rakan Anda Untuk Kebaikan Bersama..
P.S. 5 – Apabila Memotong Nanas, Usah Buang ‘Bahagian Atasnya’..Ini Sebabnya…

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Kemalangan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *