Lelaki Temui KAMERA Dalam Tasik, Tak Disangka Kad Memorinya Menyimpan RAHSIA Yg BESAR !!!

| July 10, 2017 | 0 Comments

Lelaki Temui KAMERA Dalam Tasik, Tak Disangka Kad Memorinya Menyimpan RAHSIA Yg BESAR !!! | Seorang lelaki ini memancing di tasik, tiba-tiba kail jorannya seakan mengena ikan. Lalu dia menarik tangkapannya yang agak berat seakan dapat ikan yang besar.

Namun bila berjaya dinaikkan, disangka ikan yang dapat ditangkap tetapi mata kailnya rupanya sangkut pada sebuah kamera yang jatuh didalam tasik berkenaan.

Pada mulanya dia tidak mahu mengambil dan bercadang untuk membuangnya semula, terlintas di fikirannya untuk melihat kad memori kamera berkenaan samada masih boleh berfungsi atau sudah rosak. Ternyata tindakannya itu tepat apabila kad memori masih lagi berfungsi.

Apa yang menarik adalah gambar-gambar dari kad memori itu mempunyai ribuan gambar hinggalah terungkap satu rahsia besar apabila menemui satu gambar yang menjadi punca kamera itu dibuang. Gambar berkenaan menunjukkan ada seorang wanita meminta dia membuang kamera tersebut namun akibat tidak mengikut kemahuan wanita itu menyuruh orang untuk memukul pemilik kamera ini sebelum dibuang dalam tasik.

Laporan polis kerana kes dipukul terpaksa dilupakan pemilik kamera kerana tiada bukti untuk mendakwa wanita tersebut. Setelah lelaki yang menemui kamera ini berjaya mencari tuan empunya kamera ini kembali. Dengan bukti yang tersimpan pada kamera itu maka akhirnya wanita yang memukulnya dahulu ditangkap.

Lihat Video Berikut :

P.S. 1 – Murid Kanan Bruce Lee Akhirnya Dedah Cerita Sebenar Dato’ Meor Tumpaskan Bruce Lee !!!
P.S. 2 – 3 Pulau Ini Muncul Semula Setelah Hilang 10 Tahun Semasa Tsunami 2004, Lihat Apa Yang Ditemui Di Pulau Itu Pasti MEMERANJATKAN !!!
P.S. 3 – Ini Tips Paling Mudah Check Harga Flight Murah, Confirm Senang Nak Rancang Holiday !!!
P.S. 4 – Selfie Ini Nampak Biasa Bila Sekali Pandang. Tunggu Sehingga Anda Lihat Kali Kedua !!!
P.S. 5 – Ayah Orang Kaya No.1 Malaysia, Tapi Pekerjaan Anaknya Bakal Buat Anda TERKEJUT !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , ,

Category: Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *