PELIK Ibu Tunggal Call Pukul 2 Pagi TERDESAK Nak Khidmat Solekan Dirumah, Apa Berlaku Bila Jurusolek Tiba Dirumah Sgt MENAKUTKAN !!!

| May 15, 2017 | 0 Comments

PELIK Ibu Tunggal Call Pukul 2 Pagi TERDESAK Nak Khidmat Solekan Dirumah, Apa Berlaku Bila Jurusolek Tiba Dirumah Sgt MENAKUTKAN !!! | Sekarang ni macam-macam cara orang buat untuk kepentingan diri. Kita pon naik takut dengan pelbagai jenayah yang ada kat Malaysia ni. Wanita ini berkongsi pengalamannya berurusan dengan seorang ‘customer’. Tindak-tanduk dia memang dah pelik.

Gambar Hiasan

Mana taknya, pukul 2 pagi call dan text nak guna service make up yang ditawarkan wanita tersebut. Bila dah sampai sana bertambah aneh perlakuannya. Nak mintak make up dekat tangga. Pelik kan? Korang bacalah sendiri.

Korang boleh tengok perbualan wanita ini dengan customer terbabit. Memang lain macam. Kalau admin pon dah cuak. Ada ka logik nak makeup dekat tangga.

Moga perkongsian wanita ini jadi alert untuk kita lebih hati-hati. Nak pulak peniaga online yang bergerak solo. Tak kisah lah laki ke perempuan.

Kredit : Azah Jamil

P.S. 1 – Inilah 8 Pekerjaan Yang Bakal Diambil Alih Oleh Mesin !!!
P.S. 2 – Pelik Perut Ikan Jerung Membesar..Apa Sebenarnya Dalam Perut Pastinya Buat Anda Semua Terkejut !!!
P.S. 3 – Yang Ada Adik Beradik..! Mohon Baca Ni..!! Jangan Share Selagi Tak Habis Baca!!
P.S. 4 – Cara Mudah Hilangkan Karang Gigi Yang Ramai Tak Tahu.. Kongsikan Pada Rakan-Rakan Anda Untuk Kebaikan Bersama..
P.S. 5 – Apabila Memotong Nanas, Usah Buang ‘Bahagian Atasnya’..Ini Sebabnya…

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , ,

Category: Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *