Berang Dapat Mesej Ringkas, Lelaki Pijak Kepala Tunang Hingga Mati !!!

| April 11, 2017 | 0 Comments

Berang Dapat Mesej Ringkas, Lelaki Pijak Kepala Tunang Hingga Mati !!! | Hanya gara-gara mesej ringkas yang masuk ke Handpone tunangnya,Ahmad Nurofik 22 gelap mata lalu membunuh Nafsul Mutmainah (16) seorang pelajar sekolah agama Pesantren Pembangunan di jawa tengah.

Ahmad adalah salah satu mahasiswa perguruan tinggi di Majenang. Terbongkar  kes pembunuhan ini berawal dari laporan penemuan mayat di hutan pinus di Desa Cilopadang, Minggu (9/4) tengah hari.

Ketua polis Cilacap AKP Fuad berkata,orang pertama kali melihat mayat adalah seorang pekerja yang hendak mencari rumput.

Kami telah mendatangi lokasi kejadian dan membuat siasatan,sejurus itu pada Sabtu (2/4) lalu kami telah pun menerima laporan remaja perempuan hilang.katanya.

Polisi kemudian menghubungi ahli keluarga mangsa untuk membantu proses pengecaman,Keluarga lalu memastikan mangsa adalah Nafsul Mutmainah.

Ahli Keluarga juga menceritakan,mangsa terakhir kali keluar dari rumah bersama tunangannya Ahmad pada Jumat (1/4) lalu.

Kata pihak keluarga,mereka juga beberapa kali cuba menghubungi Ahmad selepas anak mereka itu tidak balik lewat petang,namun Ahmad enggan untuk mengangkat panggilan.

Bagaimanapun selepas mendapat petunjuk dari ahli keluarga mangsa,pihak polis terus ke rumah suspek dan membuat tangkapan.

Dihadapan anggota penyiasat, suspek mengakui seluruh perbuatannya itu,suspek menceritakan pada Jumaat petang lalu. Dia bersama Nafsul terlebih dahulu bertemu di Taman Kota Majenang selepas balik sekolah.

Setelah itu keduanya pergi ke hutan pinus. Saat berdua mangsa menerima mesej ringkas. Pelaku kemudian menanyakan siapa pengirim pesan itu namun mangsa enggan untuk menjawab.

Ahmad kemudian berang dan mencekik mangsa hingga tidak berdaya,tidak cukup dengan itu suspek juga memijak kepala mangsa hingga meninggal dunia.

Suspek kemudian menyembunyikan mayat mangsa diantara rimbunan rumput liar di bawah pohon pinus. AKP Fuad mengatakan, motif pemunuhan ini karena pelaku merasa cemburu. “Motifnya jelas karena cemburu,” katanya

Kredit : EBerita

P.S. 1 – Tips Berguna Buat Si Mata Empat Yang Ramai Tak Tahu !!!
P.S. 2 – Kereta Masuk Air Banjir? Ikuti 3 TIPS Jimat Selamatkan RM3,000 Anda !!!
P.S. 3 – Inilah 7 Gambar RUPA SEBENAR Mak Lampir Yang Buat Ramai Lelaki TERPESONA !!!
P.S. 4 – Kehebatan TEKNOLOGI KETENTERAAN Kerajaan Melayu Melaka Yang Buat Kita Kata WOW !!!
P.S. 5 – Inilah 30 GAMBAR Barang Mangsa Penumpang MH370 Yang Telah DIJUMPAI..19# Paling MENGEJUTKAN !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , ,

Category: Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *