Selamatkan Tuan Dari Sihir, Kucing Mati Gara-Gara Telan ‘Bungkusan’ Kuning !!!

| March 23, 2017 | 0 Comments

Selamatkan Tuan Dari Sihir, Kucing Mati Gara-Gara Telan ‘Bungkusan’ Kuning !!! |”Tudu (kucing) dah tak ada….dia dah selamatkan sy…dia cukup suka dgr sy baca Yasin…tiap kali sy mula baca, dia akn duduk rapat-rapat…tapi, sekarang, dah tak ada sapa nak teman bila sy baca Yasin lagi….”

“benda tu menuju ke rumah bob dol dan dikesan oleh tudu,tudu mungkin mempertahankan orang yang telah berjasa pada dirinya hingga dia sendiri terkorban”

Itulah luahan lelaki yang di panggil dengan bob dol yang meluahkan kesedihanya atas pemergian kucing tersayang bernama tudu yang telah mati akibat bungkusan kuning yang dipercayai berkait dengan benda gaib atau sihir.

Katanya tudu tidak memberi apa apa pertanda yang di sedang sakit hingga pagi tudu kelihatan lemah,bob cuba memberi air kelapa risau yang tudu kena racun.

Akan tetapi bungkusan berwarna kuning itu tiba tiba ada didalam mulut tudu,selepas bob mengeluarkan bungkusan tersebut,tudu pun pergi untuk selamanya.

Bob menceritakan ,bahwa dia juga sempat berjumpa dengan seorang ustaz untuk bertanyakan mengenai bungkusan kuning tersebut.

“Berkemungkinan bungkusan kuning itu adalah buangan orang yang tidak tahu kemana dia pergi(bukan dihantar oleh orang) lalu menuju kerumah bob dan dikesan oleh tudu,

Tudu mungkin.mempertahankan orang yang telah berjasa.pada diri dia hingga dia sendiri terkorban.Lihatlah,Bila berbuat baik kepada makluk dimuka bumi ini pasti akan dibalas dengan kebaikkan juga.katanya”

Selain itu Bob juga menceritakan tudu adalah kucing terbiar yang di jumpainya pada 11.2015 lalu.”Tudu kucing yang dijumpai saudara bob dol dalam keadaan cidera dan ekornya putus.

Bob ambik bawak pegi pet untuk rawatan dan terus membela tudu,walaupun tudu sekedar kucing biasa tapi tudu suka mendengar bacaan yasin,setiap kali bob baca yasin mesti tudu akan datang”.luah bob

Kredit : ntahapa2labu

P.S. 1 – Siapa Yang Cipta Allah. Ini Jawapan Seorang Imam Yang Buat Ramai Umat Islam TERKEJUT !!!
P.S. 2 – Inilah 4 TANDA Malaikat Maut BERITAHU Ajal Kita Nak Tiba TAPI Ramai Buat-Buat TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Inilah 12 Gambar Rumah Baginda Nabi Muhammad S.A.W Yang Mungkin Anda Tak Pernah Lihat !!!
P.S. 4 – Maklumat Sulit NASA Terbongkar..Temui Satu Tanda Kiamat Di Sungai Eufrat Yang MENGGERUNKAN !!!
P.S. 5 – PERHATIAN.. Jangan MINUM Air Botol Plastik Dalam Kereta Anda… Ini Akibatnya……

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , ,

Category: Ngeri

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *