(VIDEO) Pelik Kucing Sarat Mengandung BERDARAH, Disangka Bersalin..Apa Kanak² Nampak Sorang Lelaki Buat MENGEJUTKAN !!!

| February 14, 2017 | 0 Comments

(VIDEO) Pelik Kucing Sarat Mengandung BERDARAH, Disangka Bersalin..Apa Kanak² Nampak Sorang Lelaki Buat MENGEJUTKAN !!! |Sungguh malang nasibmu putih,luah Drs Syafitri seorang guru sekolah menengah di Riau setelah mengetahui kucing kesayanganya yang sarat mengandung keguguran akibat perbuatan manusia tidak bertanggungjawab.

Katanya kucing yang diberi nama siputih itu,baru ditinggalkannya dalam beberapa jam di rumah,tiba tiba anaknya menghubunginga dan memaklumkan bahwa siputih dalam keadaan tenat dan darah tidak berhenti menetes dari kemaluannya.

Beliau kemudian berpatah balik semula dan membawa siputih ke klinik haiwan Desa Tembilahan
,setelah diperiksa dipercayai siputih menjadi mangsa serangan seksual oleh seorang manusia.

Menurut doktor Iswendi siputih keguguran kerana ada sesuatu benda tumpul masuk ke rahim kucing hingga mengakibatkan pendarahan teruk dan keguguran.

Sementara menurut Drs syafril tuan kucing berkata bahwa beberapa kanak-kanak disekitar rumahnya melihat siputih di pengang dan dicium-cium oleh seorang lelaki (suspek) sebelum dibawa kebelakang rumah,setelah beberapa lama suspek dilihat menghantar siputih semula dalam keadaan lemah tidak berdaya.

Katanya dalam keadaan itu kemungkinan besar siputih merangkak berlahan masuk semula kedalam rumah dengan darah menetes dari kemaluannya sebelum ditemui anaknya,hal itu diperkuat dengan adanya bekas cakaran di tetesan darah  lantai depan rumahnya

Bagaimanapun keadaan siputih sudah semakin membaik,tapi makan masih di suap,kata Drs syafril ketika dihubungi pemberita. Kredit-EBerita

P.S. 1 – Murid Kanan Bruce Lee Akhirnya Dedah Cerita Sebenar Dato’ Meor Tumpaskan Bruce Lee !!!
P.S. 2 – 3 Pulau Ini Muncul Semula Setelah Hilang 10 Tahun Semasa Tsunami 2004, Lihat Apa Yang Ditemui Di Pulau Itu Pasti MEMERANJATKAN !!!
P.S. 3 – Ini Tips Paling Mudah Check Harga Flight Murah, Confirm Senang Nak Rancang Holiday !!!
P.S. 4 – Selfie Ini Nampak Biasa Bila Sekali Pandang. Tunggu Sehingga Anda Lihat Kali Kedua !!!
P.S. 5 – Ayah Orang Kaya No.1 Malaysia, Tapi Pekerjaan Anaknya Bakal Buat Anda TERKEJUT !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , ,

Category: Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *