(VIDEO) Pelik Dengar Kanak-Kanak Meraung Seperti ‘Dirasuk’ Waktu Subuh, Bila Diperiksa Rupanya..Seram Weii

| January 17, 2017 | 0 Comments

(VIDEO) Pelik Dengar Kanak-Kanak Meraung Seperti ‘Dirasuk’ Waktu Subuh, Bila Diperiksa Rupanya..Seram Weii |Semalam Fynn Jamal ada berkongsi satu video yang sempat dirakam jelas kedengaran suara kanak-kanak meraung bagai ‘dirasuk’ di laman Instagram miliknya. Kejadian yang berlaku di kawasan perumahan Fynn Jamal itu mengundang tanda tanya kepada jiran setempat sehingga pengawal keselamatan datang.

Namun setelah bertanya sendiri kepada jiran tersebut, rupa-rupanya! Korang tengok lah sendiri, bayangkan subuh-subuh macam tu ada budak meraung.

Video meraung

Anak tak nak pergi sekolah!

rasa terpanggil untuk clear the air berkenaan video melolong / exorcism of emily rose pagi tadi. . sebab macam biasalah. debates triggered by komen2 yg dimulakan dgn agak2. . biar aku sum it up: ada yg fikir child abuse. . reason: dia dengar lolongan berbunyi “sakit mak” bersekali dengan bunyi2 zass zass. . yg rasa sebat itu biasa (mungkin dia jenis aku gak– geng2 anak2 80an yg nampak sebatan tu macam trofi) bertelagah dgn yg merasakan sebat anak itu salah (mungkin dtg dari keluarga penuh kasih-sayang; or worse mangsa over-sebatan bapa yg bukan nak anak jadi orang– tapi balun mcm binatang) . for whatever– this is not the issue. let us not open new thread. . just for the sake of STOPPING the trivial debate– aku nak ajak kita ingat sharing aku minggu lepas pasal LEAVING arguments EVEN if we are right. apatah lagi argument sia2 yg lebih mendatangkan gaduh dari positivity. . so. let me first apologize sebab i thought my readers are wise enough to even fall for syaitan’s play to argue. . keduanya; the “sakit mak” line you heard itu hakikatnya salah kerana here in this area– we are the only malay. sadly. unless a chinese child menangis dlm bahasa melayu kesan kerana bilingual. . ketiga; i called the guard and went to the house together. as law abiding citizen dan kerana fardhu kifayah ke atas anak2 dalam komuniti, i had to check it out. BERSAMA pak guard, of course. aku tulis dah kat caption pun sbnrnya. . dan sebagaimana ditulis– ia adalah classic case of anak tak mau pergi sekolah. i even talked to the mother. the kid was untouched. pintu pun ternganga. cuma anak itu dramatik habis. and after an hour of crying suara jadi coarse la. benda tu aku biasa tgk kat juna kalau dtg hari tak baik. melolong suara kerasukan tu. huhu. . so there you go. . caption dah mention. STILL ada yg berteka2. itu lah part yg aku tak berapa faham. dan kalau sekadar berteka2 sahaja tu takpe– ni siap bergaduh dan konfiden dgn konspirasi teka2. . allahu akbar. what is this..? . istighfar. benda2 INILAH; benda2 berteka2 dan over konfiden we know it all ITU yg akan menjadi punca kita dihisab lama di sana. nasib baik aku share kat ig. nak share susah. . reset, kawan2.

ajar diri kawal diri.

Sumber :  Fynn Jamal

P.S. 1 – Murid Kanan Bruce Lee Akhirnya Dedah Cerita Sebenar Dato’ Meor Tumpaskan Bruce Lee !!!
P.S. 2 – 3 Pulau Ini Muncul Semula Setelah Hilang 10 Tahun Semasa Tsunami 2004, Lihat Apa Yang Ditemui Di Pulau Itu Pasti MEMERANJATKAN !!!
P.S. 3 – Ini Tips Paling Mudah Check Harga Flight Murah, Confirm Senang Nak Rancang Holiday !!!
P.S. 4 – Selfie Ini Nampak Biasa Bila Sekali Pandang. Tunggu Sehingga Anda Lihat Kali Kedua !!!
P.S. 5 – Ayah Orang Kaya No.1 Malaysia, Tapi Pekerjaan Anaknya Bakal Buat Anda TERKEJUT !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *