Bayi 12 Hari Mati Terpanggang Dalam Incubator..Ini Alasan Hospital Buat Ramai MARAH !!!

| January 1, 2017 | 0 Comments

Bayi 12 Hari Mati Terpanggang Dalam Incubator..Ini Alasan Hospital Buat Ramai MARAH !!! |Seorang bayi yang baru berusia 12 hari maut terpanggang mati apabila salah seorang nurse terlupa memperlahankan suhu incubator di ruangan bayi tersebut diletakkan.

Menurut Waibo CCTV Pihak hospital  enggan bertanggung jawab dan cuba bersembunyi atas kematian Bayi yang diberi nama Fujian  warga negara Ye Yiong China itu.

Menurut doktor yang berkuasa di hospital itu,bayi berkenan dirawat dengan baik dan diletakkan dalam incubator dengan suhu yang terkawal akibat kesejukan,menurutnya bayi malang berkenan meninggal akibat dari pada jangkitan kuman.

Pihak Waibo CCTV juga membocorkan sebuah rekaman Cctv kejadian, tapi telah dipotong dan memiliki sisi gelap,doktor dan jururawat telah bersembunyi,mereka tidak berani mengakui kesalahan dan melaporkan  berita kejadian,bayi itu tidak berdosa,walaupun bayi itu tidak dapat menikmati dunia sekurang kurangnya berikan kepada kedua orang tua bayi itu keadilan,tulis Waibo CCTV.

Selain itu Recod perubatan juga telah di ubah dan doktor yang bertugas serta  jururawat hospital itu melarikan diri.

“Mereka seolah menutup langit dengan menggunakan satu telapak tangan (menyembunyikan kebenaran dari orang lain) jangan hanya karena anda bekerja dihospital kerajaan tidak ada pemberita yang berani menyiasat”

Pada hari ahad lalu Saya bercakap dengan ibu bayi,mereka dimaklumkan bahwa bayinya sudah dapat dibebaskan dari hospital hari itu,tapi hospital menuntut semula agar bayi itu ditahan karena bayi itu di anggap sejuk.

Pada pagi rabu,hospital telah memaklumkan bahwa bayi mereka sudah meninggal,dalam tempoh dua ke 3 hari,pihak hospital boleh saja mengubah apa yang boleh diubah untuk menghapuskan bukti.

Ketika ahli keluarga datang kehospital mereka berlakon dengan memberikan cpr sebelum mengumumkan kematiannya.

Oleh karena saya tidak berada ditempat kejadian saya telah meyiarkan apa yang saya tahu dan anda boleh menilai sendiri sudah berapa lama bayi itu mati terpanggang.tegas penulis Waibo CCTV. – Kredit EBerita

P.S. 1 – Murid Kanan Bruce Lee Akhirnya Dedah Cerita Sebenar Dato’ Meor Tumpaskan Bruce Lee !!!
P.S. 2 – 3 Pulau Ini Muncul Semula Setelah Hilang 10 Tahun Semasa Tsunami 2004, Lihat Apa Yang Ditemui Di Pulau Itu Pasti MEMERANJATKAN !!!
P.S. 3 – Ini Tips Paling Mudah Check Harga Flight Murah, Confirm Senang Nak Rancang Holiday !!!
P.S. 4 – Selfie Ini Nampak Biasa Bila Sekali Pandang. Tunggu Sehingga Anda Lihat Kali Kedua !!!
P.S. 5 – Ayah Orang Kaya No.1 Malaysia, Tapi Pekerjaan Anaknya Bakal Buat Anda TERKEJUT !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , ,

Category: Kemalangan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *