Pelik Teman Wanita Dah Lama Mati, Tapi Dia Selalu Hantar Mesej Di Facebook Buat Ramai SERAM !!!

| December 7, 2016 | 0 Comments

Pelik Teman Wanita Dah Lama Mati, Tapi Dia Selalu Hantar Mesej Di Facebook Buat Ramai SERAM !!! |Selepas teman wanitanya, Emily terlibat dalam kemalangan kereta kerana mabuk pada tahun 2012, Nathan merasakan amat sedih.

1

Apa yang tinggal ketika itu, hanyalah memori mereka bersama. Nathan seringkali menjenguk laman Facebook Emily bagi melepaskan rindu.

Setahun sudah berlalu, pada 4 September 2013 sesuatu yang tak dijangka telah berlaku. Nathan menerima mesej ‘Hello’ daripada Facebook Emily.

2

Nathan pada mulanya menganggap mesej berkenaan dihantar oleh ibu Emily, Susan. Namun, ibu Emily menafikan mesej itu daripada beliau.

Lebih menggerunkan, mesej yang dihantar adalah mesej sama yang pernah dihantar oleh Emily ketika Emily masih hidup.

3

Februari 2014, Emily telah tag dirinya pada gambar-gambar Nathan. Tapi, tempat yang di tag adalah dikawasan yang tidak mempunyai sesiapa.

4

5

6

Emily sekali lagi menghantar mesej yang pernah dihantarnya ketika beliau masih hidup, selain beliau juga mengadu bahawa beliau sedang kesejukkan.

7

Nathan yang rasa terganggu, cuba menghantar mesej kononnya dia sedang mabuk, dan apa yang di balas Emily adalah sama dengan apa yang dibalas Nathan ketika hari Emily terlibat dalam kemalangan pada tahun 2012 lepas.

8

9Mesej yang pernah dihantar Nathan kepada Emily di hari Emily terlibat dalam kemalangan

Nathan telah memuat naik screenshot semua perbualan mereka dilaman sosial, dan apa yang dibalas oleh Emily adalah sekeping gambar diluar rumah Nathan.

10

Ya, itu komputer milik Nathan. Emily berada diluar rumahnya dan sedang memerhatikan Nathan. Oleh Syazwan Aizad. Sumber Reddit. Kredit ERA fm.

P.S. 1 – Murid Kanan Bruce Lee Akhirnya Dedah Cerita Sebenar Dato’ Meor Tumpaskan Bruce Lee !!!
P.S. 2 – 3 Pulau Ini Muncul Semula Setelah Hilang 10 Tahun Semasa Tsunami 2004, Lihat Apa Yang Ditemui Di Pulau Itu Pasti MEMERANJATKAN !!!
P.S. 3 – Ini Tips Paling Mudah Check Harga Flight Murah, Confirm Senang Nak Rancang Holiday !!!
P.S. 4 – Selfie Ini Nampak Biasa Bila Sekali Pandang. Tunggu Sehingga Anda Lihat Kali Kedua !!!
P.S. 5 – Ayah Orang Kaya No.1 Malaysia, Tapi Pekerjaan Anaknya Bakal Buat Anda TERKEJUT !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *